Ballina Lajme Maqedonia e Veriut I riu nga Likova: 10 herë konkurova për punë, 10 herë më...

I riu nga Likova: 10 herë konkurova për punë, 10 herë më refuzuan sepse nuk jam me partinë në pushtet

Rijad Mamuti

1. Te Regjistri Qendror. 2. Në në M-Nav, 3. Në sektorin Marrëdhenie me Publikun në 2 Konkurse 3.Doganat e R. M. 4.Univerziteti Nēnë Tereza në 3 Konkurset aplikues si Bashkpuntor I ri. 5. MPJ – Marrëdhenie me Publikun.

Edhe e dini pse jam Refuzuar : Vetem se kam menduar ndryshe nga këndi Politik. Bile, Bile, në njerin nga keto institucione me kanë thenë se nje individ nga dega e nje partie te pushtetit në Likovë ka telefonur deri tek ajo drejtori qe kam apliku, dhe i ka thenë, që ai sështe I joni dhe as Mos tia mirrni parasysh dokumentacione.

Pyes Kryeministrin dhe Liderët e partive politike në Pushtet, funksionar ne Pushtet e tj, a për këto Reforma na tregoni ju a?

Une gjat gjith jetes sime jam munduar te instalojn në vetën time kualitet e jo Kuantitet,nuk kam marrë dituri në kafiteri ,por në bankat Univerzitare, Nuk Ben pjese ne karakterin tim Lavdratat, Kam qene pjese e konferences me te madhe nderkombetare :Keshillit Atlantik te R. Kroacise si student, e tj.Si student gjithmo prioritet per mua ka pasur dija, ndersa vlersimin me se miri e kan dhene Profesoret e mi.

Nese nuk I plotësoj kushtet jam realist, le të urdhëroj ai që e meriton, por të Marë refuzim nga Institucionet shtetërore ku edhe unë jam tatimpagues i këtij shteti ,vetëm se mendoj ndryshe nga të tjeret,kjo sështe demokraci por Partiokraci dhe Pushtetokraci.

Dhe kulminacioni i gjithë kësaj arrinë ku në kto konkurse pranohen Djali apo Vajza e funksionarëve pushtetar dhe personalitetet që kan lidhje me funksionarët ,bilëm disa ende skan diplomuar nga këta që i njof ,për shkaqe etike spo i publikoj emrat. {P.s.Tani fuknsionar uluni ne kafiteri e diskutoni,sikur qish diskutojshi në të kaluarën. Nuk eshte e rastesishme migrimi i te rinjeve. Duhet botuar nje liber historik per kete dukuri katasrofale qe po ia beni rinise.

Loading...