Ballina Lajme Shqipëri FOTOT e rralla të një Shqipërie që nuk është më: Nga punët...

FOTOT e rralla të një Shqipërie që nuk është më: Nga punët e rënda në rafineri, te çeliku i partisë, minierat dhe vendi… “më i lumtur në botë”

Shqipëria nën diktaturën komuniste ka përjetuar periudhën më të errët të historinë së saj.

Por ndryshe nga sa pritej, me ardhjen e pluralizmit industria duket se ka ngelur po në atë stad ku sërish punonjësit trajtohen dhunshëm dhe kushtet e punës sërish janë të papërshtatshme.

Më poshtë gazeta “TemA” po përcjell disa fotografi të industrisë shqiptare nga një kohë e cila pavarësisht se nuk është më, ka ngulur rrënjë të thella. (TemA)

Loading...