Ballina Lajme Blerim Sejdiu inspekton punimet e ujësjellësit regjional në Komunën e Zhelinës (FOTO)

Blerim Sejdiu inspekton punimet e ujësjellësit regjional në Komunën e Zhelinës (FOTO)

Kryetari i Komunës së Zhelinës, Blerim Sejdiu inspekton punimet për ujësjellësin regjional.

Ja informacioni i postuar në faqen zyrtare të komunës:

Inspektuam punimet e ujësjellësit regjional dhe rekomanduam që të punohet më intensivisht, me qëllim, që sa më parë të furnizohen me ujë të pijshëm qytetarët e komunës sonë. Vazhdojmë pa ndalur!

Loading...