Ballina Bota 56-vjeçarja nga Rusia “hahet” e gjallë nga derrat e uritur

56-vjeçarja nga Rusia “hahet” e gjallë nga derrat e uritur

Në vazhdim keni disa lajme nga kronika në botë dhe te ne:

Loading...