Ballina Lajme Zeqiri: Turizmi shumë i rëndësishëm për zhvillimin ekonomik të Tetovës

Zeqiri: Turizmi shumë i rëndësishëm për zhvillimin ekonomik të Tetovës

Turizmi shume i rendesishem per zhvillimin ekonomike te Tetoves

Ku janë premtimet e qeveritarëve se deri në vitin 2015 do të investonin rreth 60-80 milionë euro ne KODREN E DIELLIT u be 2019 asgje.
Qeveria injoron investimet në qendren turistike “Kodra e diellit” ajo këtë qendër e ka shkatruar tërësishtë duke u munduar të krijon qendra turistike që nuk egzistojnë fare. Si p.sh. ndërtimi i Ski qendrës – Vodno, ndërtimi i teleferikut nga kisha Shën Jovan deri te Vodno e Mesme, zhvillimi i Ski qendrës – Kopanki , Pelister , ndërtimi i ski – shtigjeve në lokacionet malore në Maqedoni (Liqeni i Berovës, Gollak dhe Pllaçkovica) në bashkëpunim me komunat Berovë, Dellçevë dhe Radovish si dhe përpilimi i Fizibiliti studimit dhe master planit për zhvillimin e qendrave për skijim në malin Jabllanica dhe Master planit për zhvillimin e ski qendrës në Parkun nacional Galiçicë.

VIDEO bonus:
Loading...