Ballina Bota Vajza me origjinë nga Ballkani fiton 250 mijë euro në “Kush dëshiron...

Vajza me origjinë nga Ballkani fiton 250 mijë euro në “Kush dëshiron të bëhet milioner?”

Michaela Barisiç, prindërit e së cilës kanë origjinën nga Ballkani, nga Kroacia, në spektaklin e njohur në Gjermani ka fituar 250,000 euro.

Kjo pasi që, sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, kjo vajza u përgjigj pikërisht në 13 nga 15 pyetjet e mundshme në shfaqjen “Kush dëshiron të bëhet milioner?”. Siç thuhet tutje, ajo hoqi dorë në pyetjen për 750,000 euro.

Michaela menjëherë, pasi fitoi këtë shumë të parave fitoi zemrat e audiencës në përgjigjen se çfarë të bëjë me paratë, duke thënë se do të ndihmojë prindërit e saj.

Michaela ka thënë se ka përcjellë “Milionerin” për 20 vjet, dhe ajo gjithmonë pëlqente të qëllonte përgjigjet. “Prindërit vazhdimisht më thoshin që të aplikoja. Kjo ishte hera e parë që e mora seriozisht”, ka rrëfyer Michaela.

Loading...