Ballina Lajme “Titanik 2”, së shpejti aktvendimi për Mijallkovin, Thaçin dhe Ibrahimin

“Titanik 2”, së shpejti aktvendimi për Mijallkovin, Thaçin dhe Ibrahimin

Procesi gjyqësor për Titanik 2 të PSP-së është kah fundi dhe fjalët përfundimtare të prokurorëve special Fatime Fetai dhe Gavrill Bubevski sot gjykatësi Ognen Stavrev i caktoi për më 8 dhe 15 shkurt.

Në seancën e sotme nga arresti shtëpiak në gjykatë u soll edhe Sasho Mijallkov, i cili është privuar nga liria për rastin “Perandoria”. Rasti “Titanik2” ka të bëjë me parregullsi zgjedhore në zgjedhjet lokale të vitit 2013.

Loading...