Ballina Argëtim Tetovari S4MM publikon klipin e këngës “Janari” (VIDEO)

Tetovari S4MM publikon klipin e këngës “Janari” (VIDEO)

“Janari” është titulli i këngës më të re, të cilën e ka lansuar S4MM të shoqëruar me videoklip.

Kënga e re është realizim i Niza dhe Don Gima, të cilët njëherësh e kanë bërë edhe miksimin.

Ndërsa sa i përket masterizimit të këtij materiali muzikor, është angazhuar Dan Sute.

Për anën vizuale është angazhuar produksioni Imagine Films që e ka xhiruar videoklipin.

Loading...