Ballina Kronika Shkruajtën UÇK në borë në mes të Beogradit, përfundojnë pas hekurave 3...

Shkruajtën UÇK në borë në mes të Beogradit, përfundojnë pas hekurave 3 shqiptarët. Emrat

Iba Bajrami 20 vjeç, Shpreson Bajrami 22 vjeç nga Beogradi dhe Daniel Kryeziu 25 vjeç nga Prizreni janë personat e dënuar nga policia.

VIDEO bonus: Tërmeti në Shqipëri VIDEO nga Tetova: MOTI: PUBLICITET: PUBLICITET:
Loading...