Ballina Lajme Reagon ”Posta e Maqedonisë”: Punjonësit tanë nuk po vjedhin dërgesat nga Ali...

Reagon ”Posta e Maqedonisë”: Punjonësit tanë nuk po vjedhin dërgesat nga Ali Express, ja e vërteta

Pas reagimit të disa prej mediave se “Punonjësit e Postës Maqedonase i vjedhin parcelat nga Ali Express ?! Ne duam të informojmë publikun për këtë rast se:

Dërgesat e zakonshme të urdhrave online që mbërrijnë në Republikën e Maqedonisë, nga operatori postar Maqedonisa Post janë të shndërruara në letra me vlerë – me kode të regjistruara duke i qëndruar besnik dërguesve me kode të veçanta – dhe ato regjistrohen në sistemin për monitorimin e dërgesave të Maqedonisë Post.

Kjo mënyrë e përpunimit të sendeve të zakonshme postare nga urdhrat e internetit është prezantuar në mënyrë që të rritet besueshmëria e këtyre artikujve postare dhe për të eliminuar çdo dyshim të humbjes së qëllimshme apo të paqëllimshme të urdhrave nga një urdhër online në Postën e Maqedonisë.

Të gjithë qytetarët që blejnë nga shitësit të huaj në Internet, ardhja e dërgesës së tyre në Maqedonia Post dhe realizimin e furnizimit mund të ndiqni përmes sistemit për monitorimin e dërgesave të Maqedonisë Post, të vendosur në faqen e internetit www.posta.com.mk

Ne mbetemi në anën e përdoruesve tanë dhe inkurajojmë të gjitha dilemat ose pakënaqësinë që të na kontaktoni drejtpërsëdrejti ose duke paraqitur ankesa online në faqen e internetit të Postës Maqedonase.

Loading...