Ballina Opinione Ra kjo borë e u pamë

Ra kjo borë e u pamë

Adnan Azizi

Respekte për intelektualët dhe akademikët shqiptarë (me përjashtim të disave) që numërohen në gishta për analizat strategjike që po i bëjnë orë pas ore për reshjet e dëborës në këta ditë të rrëshqitshme, ku rreziku për të rrëshqitur shqiptarët dhe nga shqiptar të bëhen “maqedonca”, vërtetë është alarmante.

Shyqir që ra bora e na mundësoi t`i kuptojmë metaforat patriotike të shumë intelektualëve!

Tu jap nje ndihmese ne kete studim, kripa që është marr për rrugët e qytetit, po paketohet nëpër magacina dhe po u shitet qytetareve!!!

Loading...