Ballina Argëtim Provokon vajza e motit më seksi në botë (VIDEO+FOTO)

Provokon vajza e motit më seksi në botë (VIDEO+FOTO)

Yanet Garcia konsiderohet si vajza e motit më seksi në botë.

Dhe për ta konsoliduar pozitën e saj, 27-vjeçarja ka postuar në Instagram një foto me bikini shumë të vogël, që i tregonte format e saj perfekte.

Vajza meksikane e motit konsiderohet një nga personazhet më me ndikim në internet në Amerikën e Jugut.


Loading...