Ballina Lajme Rajoni Nuk është Rusia, por Bosnja: Pamjet nga një aksident zinxhiror në rrugët...

Nuk është Rusia, por Bosnja: Pamjet nga një aksident zinxhiror në rrugët me ngrica të Sarajevës (VIDEO)


Bora ka shkaktuar shumë probleme në pjesën më të madhe të Bosnjës dhe Hercegovinës.

Me më shumë probleme janë përballur shoferët, të cilët kanë pësuar shumë aksidente për shkak të rrugëve të papastruara dhe me ngrica.

Rruga me ngrica dhe e papastruar rezultoi me një aksident zinxhiror:

Loading...