Ballina Lajme Maqedonia e Veriut Ndërroi jetë Zenel Hidri nga Dollogozhda e Strugës

Ndërroi jetë Zenel Hidri nga Dollogozhda e Strugës

Ndërroi jetë Zenel Hidri nga Dollogozhda e Strugës, veprimtar dhe humanist, i cili të gjithë jetë e vetë veproi dhe frymoi shqip.
Plisi i bardhë që ai nuk e hoqi asnjëhera nga koka ishte simbol i shqiptarisë dhe i zemrës së tij të bardhë, shkruan Shpëtim Pollozhani.

Loading...