Ballina Lajme Lajmi i fundit/ Zaev dhe Kasami arrijnë marrëveshje për ndryshimet kushtetuese

Lajmi i fundit/ Zaev dhe Kasami arrijnë marrëveshje për ndryshimet kushtetuese

Ne Ligjin kushtetues nuk do të radhiten përcaktimet e shtetësisë.
Për maqedonasit do te vlejë “makedonsko”, ndërsa për shqiptaret /e Maqedonisë.

Me Ligj do të rregullohet që në letërnjoftime te shtohet grafa e përkatësisë etnike.

Për diasporën pranohet amendamenti që të radhiten bashkësitë etnike./Alsat-M