Ballina Lajme Ky është amendamenti problematik i Lëvizjes BESA që nuk pranohet nga 8...

Ky është amendamenti problematik i Lëvizjes BESA që nuk pranohet nga 8 deputetët e përjashtuar të VMRO-së

Përmes këtij amendamenti, Lëvizja Besa synon rregullimin e përcaktimit të shtetësisë. Problematike mbetet gjuha shqipe nga që 8 deputetët e përjashtuar konsiderojnë se me vendosjen e gjuhëd shqipe zbehet koncepti i shtetit maqedonas dhe krijohen sistem paralel.

Informacionet për arritjen e marrëveshjes mes Qeverisë dhe opozitës shqiptare i kanë demantuar dyja palët.

VIDEO bonus:
Loading...