Ballina Lajme Këngëtari “e bën për pesë pare” Komunën e Tearcës:”Turp, për vota si...

Këngëtari “e bën për pesë pare” Komunën e Tearcës:”Turp, për vota si qen ngarendni nëpër shpija…”

Rreshjet e mëdha të dëborës që përfshinë edhe rajonin tonë, kanë shkaktuar shumë probleme gjithandej, kanë vështirësuar qarkullimin e qytetarëve… Në rrjetin social ka reagime të shumta, ankesa, publikohen fotografi e video për gjendjen e rrugëve etj.

Ka reaguar edhe këngëtari Mirvet Cari, i cili është shumë aktiv në rrjetin social, transmeton Tetova News.
Ja statusi i tij i plotë, ashtu siç e ka shkruar ai, pa lekturim dhe redaktim:

“Turp Turp per komunen e Tearces mbare te ju vije per vota si qen ngaredni neper shpija na lutni votat me jau dhan e tash udhet nuk ju shkon mendja me i pastru nuk e mendoni a ka njerez te smunt veq se si tju vije mir juve o debilla skini o krietari i komunes mer masa per pastrimin e rugeve mos i le anash kto rug”.