Ballina Suplement Dossier Gjurmë Shqiptare: Beteja Ilire e Aleksandrit të Madh (Video)

Gjurmë Shqiptare: Beteja Ilire e Aleksandrit të Madh (Video)

Si u përplasën Kliti, Glauku dhe Aleksandri i madh? Cili ishte rezultati i betejës së parë e më pas i luftës?

Përse historia mund të ndryshonte? Çfarë është fshehur nga kjo luftë e madhe, e zhvilluar në Shqipërinë e sotme?

Ndiqni të plotë videon e dokumentarit të gazetarit Marin Mema…

Loading...