Ballina Lajme Maqedonia e Veriut Gjendja e rrugëve në Maqedoninë e Veriut

Gjendja e rrugëve në Maqedoninë e Veriut

Komunikacioni në mbarë vendin po zhvillohet nëpër rrugë kryesisht të lagështa dhe në kushte dimri, ndërkohë që në disa rrugë ka dhe mbetje bore. Ndërkohë që për shkak të temperaturave të ulëta nuk përjashtohet mundësia që të paraqiten edhe ngrica, andaj rekomandohet vozitje e kujdesshme dhe respektim të sinjalit rrugorë.

Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar. Në vendkalimet e tjera kufitare, në anën e Maqedonisë, nuk ka vonesa të mëdha për hyrje dhe dalje nga shteti.

Loading...