Ballina Bota Dimri në Leutasch, Tirol, Austri (VIDEO+FOTO)

Dimri në Leutasch, Tirol, Austri (VIDEO+FOTO)

Pamjet në vazhdim janë të ditëve të fundit dhe vijnë nga Leutasch, Tirol, Austri.

Të paktën shtatë persona kanë humbur jetën në Alpet e Evropës Qendrore gjatë fundjavës për shkak të reshjeve të dendura të borës dhe rrëshqitjes së ortekëve. Rastet fatale janë shënuar në Gjermani, Austri dhe Itali.

Niveli i dytë i paralajmërimit për ortekë është në fuqi në gjithë Tirolin austriak dhe në shumicën e Alpeve bavareze.