Ballina Argëtim Anita Haradinaj tregon se cili është suksesi në një marrëdhënie dashurie

Anita Haradinaj tregon se cili është suksesi në një marrëdhënie dashurie

Anita Haradinaj ka folur për suksesin në një marrëdhënie.

Në një intervistë për “Prive”, ku tregoi gjëra që ndoshta nuk i kemi ditur rreth saj.

Anita ka folur lidhur me suksesin në një lidhje, natyrisht duke u bazuar në marrëdhënien e saj me kryeministrin e Kosovës, Ramush Haradinaj.

“Suksesi i një marrëdhënieje dashurie mendoj unë se është reciprociteti. Sepse reciprociteti i ndërsjelltë në një raport e bën më të fuqishme, e kompleton një lidhje. Reciprociteti në të gjitha sferat e siguron harmoninë në çift, pastaj nga harmonia do të vjen edhe dashuria”, ka thënë ajo.

Ramush dhe Anita Haradinaj janë prindër të tre fëmijëve, ata shpesh herë janë parë publikisht të lumtur krah njëri tjetrit.

Loading...