Ballina Kronika Aksident në autostradën Gostivar – Tetovë

Aksident në autostradën Gostivar – Tetovë

Një aksident trafiku ka ndodhur rreth orës 13 në autostradën Gostivar – Tetovë në afërsi të fshatit Tumçevisht. Në aksident u përfshinë një “Mercedes” me targa të Shkupit dhe një “Folsvagen” me targa të Kosovës, transmeton Tetova News

Në këtë fatkeqësi komunikacioni, katër bashkudhëtarët që ndodheshin në “Fosvagen” janë ankuar për lëndime dhe janë dërguar në Spitalin e Gostivarit, ku iu dha ndihma mjekësore dhe u lëshuan për trajtim shtëpiak.

Hetime në vendin e ngjarjes ka kryer një grup hetimor nga SPB-Tetovë.
Gjatë kohës së hetimit në vendin e ngjarjes, në këtë pjesë të autostradës pati ndërprerje pothuajse dy orë të trafikut, kurse makinat përdorën rrugët alternative përreth.