Ballina Lajme 83-vjeçari nga Kosova, pasioni i tij është Play Station dhe loja e...

83-vjeçari nga Kosova, pasioni i tij është Play Station dhe loja e futbollit (Video)

83 vjeçari nga Kosova i dashuruar në Play Station dhe lojën e futbollit.

Ahmet Dedinca, 83 vjeçari i ‘dashuruar’ në Play Station.

Është 83 vjeçar, por lojën e Play Station e “dashuron”.

Mësoni më shumë se kush është ky njeri, pse e do kaq shumë këtë lojë dhe kush janë rivalët e tij.