Ballina Opinione 20-PËRQINDSHI KANCER NË TRUPIN E SHQIPTARËVE

20-PËRQINDSHI KANCER NË TRUPIN E SHQIPTARËVE

Shpëtim Pollozhani

Në rast se Aleanca dhe Besa e Kasamit nuk arrijnë që ta largojnë kancerin e quajtur 20-përqindësh dhe i votojnë ndryshimet Kkuhtetuese, ato do të bien në kurthin e Zaevit dhe të Vemerosë. Zaev, edhe pa votat e këtyre dy partive do ti bëjë ndryshimet kushtetuese dhe, sikurse që i Vemero i dha tetë vota për ndryshimin e emrit, tani do ti japë edhe tetë te tjera që ta hedhë në baltë edhe opozitën Sela-Kassmi.

A e ka pyetur dikush veten ndonjëherë, përse Vemero nuk e aktivizon kontratën që e ka bërë me çdo deputet të saj , që, në rast se deputeti largohet ose përjashtohet nga partia ai duhet t’ia këthen asaj 300.000 Euro, gjoja të shpenzuara për fushatë për zgjedhjen e atij deputeti.
Mos u arsyetoni me stereotipin bajat: kështu na tha ambasada e këtij ose e atij shteti. Mos u bëni pjesë e makinerisë votuese, dikush ua ka dhënë votën.