Ballina Kronika Grabitja si në filma e argjendarisë në Prilep (VIDEO)

Grabitja si në filma e argjendarisë në Prilep (VIDEO)

Tre persona, ende të panjohur dhe të pakapshëm për policinë, sot në mëngjes, rreth orës 8 e 30, kanë kryer vjedhje me armë në argjendarinë në zemër të Çarshisë së Vjetër në Prilep.

Kanë thyer xhamin duke shtënë me armë, duke u kërcënuar ia arritën qëllimit që për disa minuta t`i mbledhin të gjitha paratë që ndodheshin në arkë.