Ballina Sport ”Shumaheri shqiptar” Lirim Zendeli fiton në garat e Abu Dhabit, duke siguruar...

”Shumaheri shqiptar” Lirim Zendeli fiton në garat e Abu Dhabit, duke siguruar 75.000 euro për sezonin e ardhshëm (FOTO)

Ndjehem krenar që jam shpallur fitues i Akademisë së Shpejtësisë së Deutsche Post për herë të dytë.

Teksa po testoja në Abu Dhabi, më bëri të lumtur të dërgoj babanë tim që të më përfaqëson mua dhe të ma sjellë trofeun dhe paratë me vlerë prej 75.000 € për sezonin e ardhshëm të sigurta në shtëpi.

Unë kisha një kohë të madhe duke u munduar që ta fitoj këtë dhe unë me të vërtetë dëshiroj t’ju falënderoj @deutschepostsport që më mbështesin në mënyra kaq të ndryshme!

Këto ishin fjalët e Lirim Zendelit ”Shumaherit shqiptar”

LAJMET MË TË REJA
Loading...