Ballina Top Lajm LIVE/ Rezistenca nuk ndalet, veç ‘Zogut të Zi’ dhe ministrisë, studentët marshojnë...

LIVE/ Rezistenca nuk ndalet, veç ‘Zogut të Zi’ dhe ministrisë, studentët marshojnë drejt kryeministrisë

Rezistenca nuk ndalet, veç ‘Zogut të Zi’ dhe ministrisë, studentët marshojnë drejt kryeministrisë:

VIDEO bonus: Tërmeti në Shqipëri VIDEO nga Tetova: MOTI: PUBLICITET: PUBLICITET:
Loading...