Ballina Lajme Kosovë Kush ishte luftëtari valltar i UÇK-së? (VIDEO)

Kush ishte luftëtari valltar i UÇK-së? (VIDEO)

Ish-ushtari i UÇK-së, Sedat Parduzi, gjatë luftës mbajti lart moralin e ushtarëve duke i argëtuar me vallëzim.

Njëzet vjet më parë ai përmes tyre harronte për pak çaste tmerrin kundër të cilit ishte vënë me tërë qenien, njofton Klan Kosova.

Kur nuk ishte duke luftuar, ish- ushtari i zonës operative të Shalës, me hapa të vallëzimi “Breakdance” e mbante lartë moralin shokëve dhe vetës.

Ritmin e tij shpesh e praktikonin edhe shokët e luftës.

Kronikë e zgjeruar nga Mejreme Gashi

VIDEO bonus:
Loading...