Ballina Suplement Dossier Intervista e Presidentit Rugova për median gjermane (VIDEO)

Intervista e Presidentit Rugova për median gjermane (VIDEO)

Sot është shënuar ditëlindja e 74 e Presidentit të ndjerë, Ibrahim Rugova.

Deri sa shumë politikanë, akademikë dhe shkrimtarë e përkujtuan atë, disa shkuan edhe tek varri i tij për të bërë homazhe.

Më poshtë mund ta gjeni një pjesë të intervistës të Presidentit Rugova, për një medium gjerman.

VIDEO bonus:
Loading...