Ballina Argëtim Historia e gruas që ndan burrin me të dashurin e saj (VIDEO)

Historia e gruas që ndan burrin me të dashurin e saj (VIDEO)

Chris, Matt dhe Cait janë në një marrëdhënie polimerie dhe e quajnë veten “treshja”. Të intervistuar nga Barcroft TV, treshja shpjeguan se pas gjashtë vitesh së bashku, çifti i martuar Chris dhe Matt Brandt vendosën të hapin marrëdhënien e tyre. Ndryshe nga Matt, Chris kishte përjetuar marrëdhënie heteroseksuale në të kaluarën – dhe e ftoi Cait në shtëpinë e tyre më 2015.

Tani, që të tre ndajnë të njëjtin shtrat në apartamentin e tyre.
Chris tha për Barcroft TV:
“Në fillim Matt e kundërshtoi idenë, por pas ca kohe biseduam për këtë dhe ai u nxeh. Ne të tre filluam të kalojmë më shumë kohë së bashku dhe pas shtatë ose tetë muajsh, filluam ta bëjmë bashkë rreth pesë net në javë”.

Chris dhe Cait e përshkruajnë veten si biseksual, përderisa Matt preferon ta quan veten ‘homofleksibil’.
Matt thotë se Chris i tha atij se i dashuron që të dy njëjtë.
Çifti janë në lidhje tani për dy vjet dhe kanë dy qen.

Loading...