Ballina Shëndeti Akull në shpinë, ja rezultatet

Akull në shpinë, ja rezultatet

Problemet me shpinën duket se janë dhe problemet më të shpeshta që përfshijnë një pjesë të madhe të publikut.

Shkaqet kryesore të këtij shqetësimi janë jeta dinamike, qëndrimi ulur në punë e shumë faktorë të tjerë që përveç probleme me shpinën, ndikon dhe në qafë apo edhe zona të tjera.

Ekziston një trajtim tejet efikas për këto lloje të dhimbjeve siç është vendosja e akullit në qafë.Vendosja e akullit në qafë jo vetëm se largon dhimbjen, por madje edhe stresin, largon dhimbjen e kokës, e përmirëson kualitetin e gjumit, ndihmon përmirësimin e sistemit degjestiv e shumë përfitime të tjera.

LAJMET MË TË REJA
Loading...