Ballina Diaspora U martua sërish me një grua me fëmijë, Zvicra dëbon shqiptarin: Lidhje...

U martua sërish me një grua me fëmijë, Zvicra dëbon shqiptarin: Lidhje paralele, martesë falso

Një shqiptar nga Kosova, 32-vjeçar, kishte marrë lejen e qendrimit pasi jetonte me bashkëshorten e tij në Zvicër prej 5 vitesh. Por, kur një lejeqëndrim të pakufizuar që iu dha me vështirësi, çifti u nda, njofton Albinfo.ch.

Shqiptari u martua me një tjetër grua nga Kosova, e cila ka një fëmijë katërvjeçar, që lindi dyshimet tek autoritetet se mund të bëhej fjalë për një martesë fiktive, pasi bashkëshortja e tij vinte nga Kosova. Prandaj, Zyra e Migrimit e Zyrihut dyshoi se i akuzuari kishte zhvilluar një marrëdhënie paralele dhe ai ishte babai i fëmijës. Këtë mund ta vërtetonte testi i ADN-së.

Shqiptari e pranoi testin, por nëna e fëmijës çuditërish refuzoi. Autoritetet ia konfiskuan lejenqëndrimin, e refuzuan të qëndrojë në Zvicër dhe ia hodhën poshtë kërkesën për bashkim familjar, për gruan dhe vajzën.

Testi qe vendimtar për të vërtetuar pretendimet, por edhe t`i hishte poshtë ato, prandaj qe e pakuptueshme përse gruaja e refuzoi atë.

Loading...