Ballina Bota Parlamenti Europian do shqyrtojë dialogun Kosovë-Serbi

Parlamenti Europian do shqyrtojë dialogun Kosovë-Serbi

Ditën e sotme anëtarët e Parlamentit Europian në Bruksel do të diskutojnë për dialogun Kosovë-Serbi. Mësohet se deputetët europianë do të vlerësojnë progresin e bërë nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia Veriore dhe Mali i Zi për progresin e bërë drejt BE.

Ndërkohë, sa i takon Serbisë, Parlamenti Europian do të miratojë një rezolutë parlamentare, fokusi i të cilës do të jetë një dokument që përfshihen 5 fusha të ndryshme, duke përfshirë edhe dialogun me Kosovën. (BW)

Loading...