Ballina Lajme Konkurs në Spitalin e Tetovës, për 30 mjek, 55 infermiere dhe shumë...

Konkurs në Spitalin e Tetovës, për 30 mjek, 55 infermiere dhe shumë punësime tjera

Sot është hapur konkurs në Spitalin e Tetovës edhe atë për 30 mjek, 55 motra medicinale, farmacist, radiolog, biokimist dhe shumë punësime tjera.

Për më tepër:

 

View this post on Instagram

 

Konkurs në Spitalin e Tetovës, për 30 mjek, 55 infermiere dhe shumë punësime tjera

A post shared by Tetova News (@tetovanews) on

VIDEO bonus:
Loading...