Ballina Suplement Dossier Gjurmë Shqiptare: Ushtria e Enver Hoxhës (Video)

Gjurmë Shqiptare: Ushtria e Enver Hoxhës (Video)

Cili ka qenë kapaciteti ushtarak i Shqipërisë para viteve 90?

Sa ka qenë vlera e të gjitha pronave dhe armatimit në periudhën komuniste? Çfarë fshihej në depot e ushtrisë?

Si u grabtitën shumë prej tyre dhe përse fshihen edhe sot? Mos humbisni videon e plotë të dokumentarit të gazetarit Marin Mema…

https://youtu.be/yRLQRMYPOS4

VIDEO bonus:
Loading...