Ballina Jetë & Stil RRUGËTIMI I FLORIM ESATIT, NGA STUDENT NË AFARIST

RRUGËTIMI I FLORIM ESATIT, NGA STUDENT NË AFARIST

Florim Esati, i lindur më 29 maj, 1987, në fsh.Dobrosht të Tetovës ku edhe vazhdon të jetoj, është themelues I kompanisë Best Term, kompani qe operon qe 7 vite në treg, si veprimtari primare instalime të sistemit të nxemjes qendrore, sistemeve solare, klimatizim, dhe të gjithë fushave komplementarë qe ndërlidhen me veprimtarin bazike.

I diplomuar ne bachelor për Administrim Biznesi, pranë UEJL-SË, dhe vazhdin ciklin e dytë-master, në Financë dhe Kontabilitet, përsëri pranë UEJL-së, gjatë viteve qe operon me veprimtari biznesore është emer dhe përfaëson një kompani jo pak të njohur ne tregun vendas. Është ndjekës permament dhe aktiv në shumë trajnime, seminare, leksione në lëmin që përfaqëson që mbahen brenda dhe jashtë vendit.

Përvec afarizmit, shquhet edhe për analiza të karakterit ekonomik te publikuara në portalet elektronike dhe gazetat ditore Florim Esati thekson se vizioni, konzistenca dhe puna permanente janë faktorët kyc që garantojnë suksesin. Ajo që e bën krenar, padyshim ështe background universitar që I dha njohjet dhe konceptet kyce për rrjedhen e një biznesi në mënyrë të mirëfilltë, dhe padyshim meritor më të mëdhej janë familja dhe profesorët e Administrim Biznesit që asnjëher nuk hezituan për dhënie të këshillave dhe dijeve respective. Për biznesmenët vendas konsideratë të lartë ka për Nazif Destanin dhe Shefki Idrizin.

VIDEO bonus:
Loading...