Ballina Suplement Ekonomi Këto janë çmimet e reja të derivateve të naftës

Këto janë çmimet e reja të derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetik i Maqedonisë ka caktuar çmimet e reja të derivateve të naftës. Sipas vendimit, për 0.50 denarë do të shtrenjtohet çmimi i EUROSUPER BS-95 dhe tani një litër do të kushtoj 71.50 denarë.
Çmimi i EUROSUPER BS-98, dizelit EURODIZEL dhe Vajit Ekstra të lehtë për amvisëri mbeten të pandryshuar. Pra, sikurse në dy javët e kaluara, një litër EUROSUPER BS-98 do të jetë 73.00 denarë, ndërsa një litër DIZEL do të kushtoj 62.50 denarë.
Vaji ekstra i lehtë për amvisëri do të shitet për 51.50 denarë për litër.

VIDEO bonus:
Loading...