Ballina Lajme VMRO-DPMNE: ZORAN ZAEV NËNÇMON POPULLIN MAQEDONAS

VMRO-DPMNE: ZORAN ZAEV NËNÇMON POPULLIN MAQEDONAS

“LSDM-ja në vazhdimësi e nënshtron dhe nënçmon popullin maqedonas. Në vend të jetës, Zoran Zaevi solli ankth dhe mjerim. Qytetarët ndihen jo të sigurtë dhe të nënçmuar, fitore nuk ka, kurse humbjet janë në të gjitha fushat. Gjyqësia është zyrë partiake e LSDM-së, kurse hakmarrja dhe ndjekja e personave që nuk mendojnë si Zaevi është qëllim kryesor. Zaevi i tregon vendimet gjyqësore në akuzat që i ka krijuar vet ai.

Ekonomia e Maqedonisë është para kolapsit, kurse rezultatet e mos punës të Qeverisë janë evidente. LSDM-ja përpunoi një 0 të madhe në ekonomi. Kaq është rritja ekonomike për vitin 2017, kurse për vitin 2018 rritja ekonomike është 0.1% e dëshpëruar. Tragjedia është më e madhe ndodhën në kohën kur ekonomia në rajon dhe në Evropë ka rritje për shkak të klimës së biznesit. Te në ndërtimtaria bie, kurse me vete merr edhe numër të madh të degëve ekonomike. Zaev premtonte dhe betohej ne gjeneratat e ardhme dhe të kaluara se do të mbroj emrin, identitetin, gjuha dhe pakica maqedonase tek fqinjët”, thuhet nga partia opozitareVMRO-DPMNE