Ballina Lajme Rajoni VIDEO: “Republika e Çamërisë” mban Kongresin e parë në Konispol, në 14...

VIDEO: “Republika e Çamërisë” mban Kongresin e parë në Konispol, në 14 korrik

Një grupim që thotë se do të ngrejë “Republikën e Çamërisë”, ka njoftuar se do të mbajë një Kongres në Konispol.

Raportimi për aktivitetin bëhet nga televizioni lokal, “Saranda Televizion”, dhe në të flasin ata që vetëquhen misionarët e Republikës së Çamërisë.

VIDEO bonus:
Loading...