Ballina Lajme Reportazh për dy çiklistët tetovar që janë nisur për në Haxh, si...

Reportazh për dy çiklistët tetovar që janë nisur për në Haxh, si kalojnë gjatë rrugës (VIDEO)

Meka është më shumë se 4 mijë kilometra larg nga qyteti i Tetovës, por këtë rrugë të largët po e bëjnë dy tetovarë, Senad Idrizi dhe Amir Asllani, të cilët me biçikleta po shkojnë në haxh për herë të parë në jetën e tyre.https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=256528744933182&id=153503205235737

VIDEO bonus:
Loading...