Ballina Lajme LSDM: 419 TË PUNËSUAR, REAGON OPOZITA

LSDM: 419 TË PUNËSUAR, REAGON OPOZITA

“Zoran Zaevi, Radmilla Shekerinaska, Renata Deskoska dhe Stefan Bogoev premtuan se rinia pas mbarimit të shkollimit të tyre do të kenë mundësi për punësim, praktikë ose trajnime shtesë si projekt që do ta realizojnë që nga muajt e parë në qeveri. Kaluan më shumë se një vit, asnjë zë për këtë projekt. LSDM-ja e gënjeu rininë. Garantimi i paralajmëruar për rininë është një gënjeshtër e madhe. Mos pasja e perspektivës është e madhe si asnjëherë më parë. Qeveria jo vetëm që nuk i ktheu 600.000 personat që kanë migruar, ashti siç ajo deklaronte, por edhe migrimin e zmadhoj”, thuhet në kumtesën e VMRO-DPMNE-së.

VIDEO bonus:
Loading...