Ballina Jetë & Stil Fotografia e kësaj nëne është bërë nr.1 në rrjetet sociale

Fotografia e kësaj nëne është bërë nr.1 në rrjetet sociale

Të mbash gjashtë tulla në kokë është me të vërtetë një sfidë, por një foto e një nëne në Indi është bërë hit në internet – pasi ajo mban ngarkesën e rëndë në kokë duke pasur foshnjën e saj në shpinë. Foshnja e pafajshme, ka një shikim të hutuar në fytyrën e tij përderisa pushon në një hobe përderisa nëna e tij bartë tullat në kokë. Fotografia doli nga Reddit, ku përdoruesit u habitën dhe u prekën njëkohësisht nga ajo.

Loading...