Ballina Argëtim Shkumbin Ismaili publikon këngën “Me ty dua të jem”

Shkumbin Ismaili publikon këngën “Me ty dua të jem” [Video]

Këngëtari Shkumbin Ismaili ka publikuar projektin e ri muzikor.
Ai në Youtube ka hedhur këngën e titulluar “Me ty dua të jem”.
Për tekstin dhe muzikën e projektit është kujdesur vet ai ndërsa orkestrimin ia ka besuar Edi Balilit.

“Me ty dua të jem” është finalizuar edhe me videoklip nga produksioni “Muza”.

Edhe kësaj radhe, këngëtari ka sjell një këngë duke mos dal aspak nga stili i tij, e që është i pëlqyer nga publiku shqiptar.