Ballina Suplement Arsimi MAQEDONI, NESËR REGJISTRIMI NË SHKOLLAT E MESME

MAQEDONI, NESËR REGJISTRIMI NË SHKOLLAT E MESME

Nesër në shkollat e mesme publike do të bëhet regjistrimi i nxënësve për vitin shkollor 2018/2019.

Pas paraqitjes së parë më 18 dhe 19 qershor, Ministria e Arsimit dhe Shkencës njoftoi se për paraqitjen e dytë gjithsej ka 24086 vende të lira në gjitha shkollat e mesme.

Në paraqitjen e parë këtë muaj në vitin e parë në shkollat e mesme u regjistruan 11.697, ndërsa kishin konkurruar 17590.

VIDEO bonus: Tërmeti në Shqipëri VIDEO nga Tetova: MOTI: PUBLICITET: PUBLICITET:
Loading...