Ballina Suplement Intervista Intervistë me myftiun e Tetovës me rastin e muajit të Ramazanit (VIDEO)

Intervistë me myftiun e Tetovës me rastin e muajit të Ramazanit (VIDEO)

Me rastin e muajit të shenjtë të Ramazanit, në një intervistë televizive ka folur Myftiu i Tetovës, prof.dr. Qani Nesimi. Ai në këtë intervistë ka folur mbi begatitë dhe mirësitë që sjell muaji i shenjtë i Ramazanit mbi popullatën muslimane, cilat janë përfitimet e njerëzimit gjatë agjërimit e shumë gjëra të tjera të cilat ndodhin gjatë këtij muaji të bekuar.

VIDEO bonus:
Loading...