Ballina Kuriozitete Nuhatësja e vdekjes, ‘dhuntia’ e rrallë e 24-vjeçares

Nuhatësja e vdekjes, ‘dhuntia’ e rrallë e 24-vjeçares

Një 24-vjeçare australiane pretendon se mund të nuhasë vdekjen.

Ari Kala thotë se ndjen një aromë si të ëmbël kur qëndron pranë një njeriu që do të vdesë së shpejti

“Shqisa” e saj u zbulua kur ajo ishte në moshën 12-vjeçare dhe vizitoi xhaxhain e saj të vdekur.

Ari e përshkruan fuqitë e saj psikike si një “barrë”, sepse ajo nuk është në gjendje të shpëtojë jetën e personit që nuhat dhe kurrë nuk i tregon njerëzve që do të vdesin së shpejti, pasi nuk i takon asaj ta bëjë këtë gjë.

“Është një dhunti e padobishme, nuk i ndihmoj dot njerëzit”, thotë 24-vjeçarja.

Loading...