Ballina Kronika Arrestohet një 36-vjeçar nga Çegrani dhe dërgohet në burgun e Idrizovës

Arrestohet një 36-vjeçar nga Çegrani dhe dërgohet në burgun e Idrizovës

Policia e Tetovës. sot rreth orës 04.20 minuta, ka arrestuar 36- vjeçarin me iniciale B.N. nga fshati Çegran i Gostivarit, i dënuar me 3 vjet e 6 muaj burg për vepër penale “përpunim ilegal, mbajtje dhe tregti me armë dhe substanca spërkatëse”.

Pas arrestimit dhe mbajtjes në stacionin policor, personi B.H. është dorëzuar në burgun e Idrizovës në Shkup për vuajtjen e dënimit.

Loading...