Ballina Kultura Një vizitë në ambientet e provave të SHKASH “Xheladin Zeqiri”- Tetovë dhe...

Një vizitë në ambientet e provave të SHKASH “Xheladin Zeqiri”- Tetovë dhe një intervistë me koreografin Remzi Matoshi (VIDEO)

Një vizitë në ambientet e provave të SHKASH “Xheladin Zeqiri”- Tetovë dhe një intervistë me koreografin Remzi Matoshi:

VIDEO bonus: Tërmeti në Shqipëri VIDEO nga Tetova: MOTI: PUBLICITET: PUBLICITET:
Loading...