Ballina Bota VIDEO: Turqia rrit praninë në zonën ekonomike detare të Qipros

VIDEO: Turqia rrit praninë në zonën ekonomike detare të Qipros

Ndërsa tensionet rriten midis Turqisë dhe Greqisë pas arrestimit të 2 ushtarëve grek të cilët aksidentalisht kaluan kufirin në Turqi manovrat ushtarake turke në brigjet e Qipros po trondit më tej balancën e brishtë në rajon.