Ballina Lajme Stenogrami rrejshëm i BDI-së, shprehje nervozizmit përshkak rejtingut të Selës mbi Ahmetin!?

Stenogrami rrejshëm i BDI-së, shprehje nervozizmit përshkak rejtingut të Selës mbi Ahmetin!?

Anketa e fundit e Qendrës për Hulumtim politik (Centre for research and Political Communication) crpc.eu, sot piblikoj ca rezultate për rejtingjet e partive politike si dhe liderëve politik. Pas 15 viteve në skenën politike shqiptare Ali Ahmeti rradhitet i dyti pas Ziadin Selës i cili kryeson në anketë me 6.71 %, duke lënë pas liderin e BDI i cili ka vetëm 6.49 %.

Ky lajm si duket nuk është pritur aq mirë tek zyrtarët e BDI-së të cilët nëpërmjet burimeve të tyre mediatike kanë publikuar një stenogram të vjetër duke imputuar një të pavërtetë se lideri i ASH Ziadin Sela nuk paska votuar Ligjin për Gjuhën Shqipe, me çrast Sela nëpërmjet një reagimit në profilin e tij në facebook ka reaguar dhe ka mohuar kritikat dhe akuzat te cilat jane plasuar nga nje dokument të vjetër që nuk ka të bëjë me votimin e ditës së sotme ku edhe u votua ligji i gjuhes shqipe.

Marrë nga: http://fol.mk/stenogrami-rrejshem-i-bdi-se-shprehje-nervozizmit-pershkak-rejtingut-te-seles-mbi-ahmetin/